keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Michael Buschman: Kuka lasia liikuttaa


"Marc vaihtaa koulua ja joutuu heti mielenkiintoiseen porukkaan, jonka salaperäisiin puuhiin hän vähitellen tutustuu. Ihastuminen joukon näyttävimpään tyttöön, Kimiin, lisää puuhien viehätystä. Marcista on aluksi pelkästään jännittävää, kun okkulttiset kokeilut johtavat avoimeen saatananpalvontaan. Leikki ryöstäytyy kuitenkin vaaralliseksi pahojen henkien ylivallaksi. Lopulta monen henki on vaarassa."

Kristillinen kirja. Luulin kyllä tästä vähän muuta. Ja kirjassa kävi juuri niin kuin odotinkin, satanistiteinit ottavat Jeesuksen elämäänsä ja paha saa palkkansa. Kirjan tarkoitus oli ilmeisestikin kertoa miten hirveää, kamalaa ja kauheata ja väärin okkultismi, satanismi ja saatananpalvonta on. Mutta eipä tehonnut minuun, lähinnä huvitti. En tiedä satanismista ja sen palvontamenoista tarpeeksi (vaikka olenkin lukenut LaVeyn Saatanallisen Raamatun), mutta silti epäilen, että mustan messun aikana EI kuunntella King Diamondia. Muutenkin lähinnä nauratti se, että kirjan nuoret kuuntelivat Mötley Crüeta, Ozzy Osbournea ja Motörheadia ja kävivät Iron Maidenin keikalla ja olivat olevinaan niin saatanallisia.
Googletin kirjan nimen ja löysin sen kristillisen kirjakaupan sivuilta myynnistä. Että sellainen. En muista yhtään, miksi tämän kirjan nimen olin ottanut ylös ja lopulta lainasin sen. Mutta lukukokemus tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti