maanantai 25. heinäkuuta 2011

Papapapapaparazzi

Lady Gaga on kalju ja Amy Winehouse kuollut. Mitä vielä? Justin Bieber onkin nainen?
Katselin eilen yöllä aamuneljän aikaan Lady Gagan videon Paparazzi. Olen aina tykännyt kyseisen naisen videoista. Varsinkin Bad Romance ja Alejandro ovat lemppareitani.
Mietin, että millaista mahtaa olla Lady Gagan seksielämä. Pukeutuuko leidi samanlaisiin asuihin kuin videoissaan ja muuta jännää. Vai onko se sellaista peiton alla pimeässä lähetyssaarnaajassa nysväämistä. Niin, tällaista minä mietin.
Paparazzissa esiintyy myös Alexander Skarsgård, skandinaavikomistus True Bloodista. Kaksimetrinen vaalea skandinaavi vampyyrina, mikäpä sen ihastuttavampaa. Eräs tuttavani on myös suht vaalea, komeakin ja pitkä. Joten pakkohan näistä kahdesta on paritus saada aikaiseksi. Hurr.

Niin, kämppisasia. Sain aamulla tekstiviestin uudelta kämppikseltäni. Tämä on tuomassa tavaroitaan tänne torstaina tai perjantaina (tänään on siis maanantai) ja itse asettuu taloksi elokuun lopulla. Ei siinä mitään, uudet ihmiset on kivoja. Mutta kun täällä pyörii vielä tuo vanha kämppis, eikä se tee elettäkään, että olisi poistumassa täältä. No, ehkä täällä on loppuviikosta sitten vähän ruuhkaista. Asun siis kahden hengen solussa. Tää on mun mielestä ihan mukava, ainoana miinuksena tuo tämän hetkinen kämppis ja, että kämppä sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Huoneen ikkunat ovat pyörätielle päin ja pyörätie on reilun kahden metrin päässä ja samalla tasolla kuin ikkunat. Tykkäisin pitää verhoja auki, mutta kun on tuo pyörätie.

Kävin vähän kaupungilla pyörimässä. Mukaan tarttui mustat farkut (jotka haisevat, hyrr), tavallinen musta t-paita (aion leikellä sen) ja H&M:ltä (kyllä, juuri sieltä) tälläinen musta miesten paita jossa on renkaita ja teksti "Closed circuit". Mielestäni ihan hieno ja maksoikin vain vitosen, joten otin rätin mukaani. Lisäksi löysin unelmieni päiväpeiton. Se on tummanliila, muuta ei tarvita. Harmi vain, että en osaa sellaista käyttää.

Tänään on soinut aika ahkerasti Slipknot ja HIM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti