perjantai 29. heinäkuuta 2011

Fuck you I won't do what you tell me

Rage against the Machineeee. Soinut päässä koko päivän, piti saada ulostettua se johonkin.

Kämppisasia selvisi. Uusi kämppis tuli, vanha lähti, sitten uusikin lähti ja nyt asustelen tässä yksinäni elokuun loppuun. Uusi kämppis siis toi kamansa tänne ja muuttaa itse sitten ennen koulun alkua elokuussa. Todella mukava tyyppi, samoin vanhemmat. Eikä voi olla huono ihminen, koska häneltä löytyy kaikki Matrix-leffat sellasessa keräilyboksissa sekä Neo-figuuri ja Opethin paita. Ei voi olla! Ainoa vain, että tällä uudella ei ole pyykkikonetta. Mutta näillä näkymin olen itse ostamassa sellaista. Eipä tarvitse pyykkitupaa käytellä sitten.

Vanha kämppis jätti perinnöksi kuolleen rahapuunsa.

En osaa enää tehdä ruokaa. Tai siis, osaan, mutta en osaa keksiä mitään. Tai ei vain tee mieli syödä. Cookblock, kuten ystäväni keksi. (Kuulostaa kovasti eräältä toiselta tunnetulta blockilta.) Minulla on yleensä täydellinen visio siitä, mitä ruokaa haluan tehdä. Nyt ei vaan onnistu. Olen syönyt kaupan valmispitsan ja tänään väkersin salaatin, mutta eivät nekään maistu. Nyt on kyllä niin perkeleellisen kuuma, että en yhtään ihmettele. Täytyy selailla reseptivihkosta ja keksiä jotain.
Kokeilin myös uutta ("uutta") kokkiveistäni, jonka sain isältä lahjaksi. Joku Victorinoxen hieno ja kallis ammattilaisveitsi. Ja leikkaa kuin unelma. Jos olisin yhtään viiltelyyn päin suuntautunut, olisin taivaassa.

Lisäksi Kela oli tänään todella nopea. Kävin viemässä hakemuksen lainan takauksesta ja iltapäivällä postilaatikossa oli jo päätös! (Oikeasti olin hakenut takausta jo aikaisemmin, mutta en vaan muistanut sitä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti